День художника

2016-12-08

/Files/images/2016-2017_n_r/День-художника.jpg

Професійне свято – День художника.

Вишуканий живопис, віртуозна графіка, майстерна пластика - невід’ємна частина національної культури, джерело духовного розвитку і задоволення естетичних потреб українського суспільства. Творчі досягнення художників свідчать про потужний потенціал народу, сприяють створенню позитивного іміджу України у світі.

Так склалося, що творчість сучасних українських художників більш відома в Європі і Америці, а в рідній країні їх роботи знають лише рідкісні поціновувачі живопису.

Тому учениці нашої школи Наркевич В. ( 6 кл.) і Яловенко А. (7 кл.) вирішили підготувати цікавий захід «10 найвідоміших художників України» для своїх сверсників, а допомогла їм у цьому вихователь Денесюк С. М.

Діти розповіли про 10 сучасних та відомих художників нашої Батьківщини: М. Пимоненка, В. Лопати, О. Райтбурди, О. Тістола, А Криволапа, І. Марчука, В. Сидоренка, М. Максімова, Б. Михайлова, В. Циголова та показали фото їх найкращих робіт. Переконавши всіх присутніх, що своїх героїв, потрібно знати як і в обличчя, так і їх найвідоміші роботи, якими захоплюються у всьому світі.

/Files/images/2016-2017_n_r/DSCF8277.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 169